Hulmursisolering

Isolering af lofter og ydervægge i Odense

Magnus Truelsen & Buch er autoriseret papiruldsisolatører. Vi har mange års erfaring med isolering af ydervægge og lofter. Vi isolerer med papiruld, hvilket er et 100 % genbrugsprodukt uden borsalte. Papirisolering har mange fordele i forhold til almindelige isoleringsmaterialer.

Bliv kontaktet af Magnus Truelsen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hulmursisolering

Størstedelen af de danske hjem er bygget i årene 1900 og 1970, og i disse er der ingen isolering i hulmuren. Førhen, da oliepriserne var lave, var det ikke noget problem, men i dag koster det mange penge at varme uisolerede boliger op.

Nem isolering

Det er nemt at isolere en hulmur. Man fylder hulmuren med papiruld ved at løsne nogle mursten og så indblæse isoleringsmaterialet. Dette gør, at omkostningerne ved hulmursisolering bliver holdt nede og investeringen kan være tilbagebetalt i løbe af få år.

Loftisolering

Loftisolering er nok det vigtigste sted at starte, når man skal efterisolere. Varme stiger opad og uden et isoleret loft vil den forsvinde op og ud igennem taget. Så der er rigtig mange penge at spare ved at isolere sit loft.

Nemt at isolere lofter

Det er nemt at isolere et loft. Hvis loftet er ryddet, kan vi isolere loftet på en dag, og I vil slet ikke kunne se, at vi har været der.

Få et tilbud på isolering her

Kontakt Magnus Truelsen & Buch i dag og få et uforpligtende tilbud på loft- og hulmursisolering, så I kan begynde at spare penge på varmeregningen. Kontakt os på telefon 66 18 11 63.

Hulmursisolering sidekick