Tømrerfirma og tømrer i Odense og på Fyn

Tømrer og tømrerfirma

Tømrermester og tømrerfirma i Odense og på Fyn

Trænger huset til et nyt tag? Eller drømmer du om en ny træterrasse? Vi har stor erfaring inden for alle sider af tømrerfaget, og med vores enorme knowhow bliver vores tømrerservice din garanti for den bedste løsning – både i forhold til kvaliteten og til økonomien.

Få et tilbud af din tømrer på Fyn

Kontakt tømrerfirmaet Magnus Truelsen & Buch på telefon 66 18 11 63, på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller brug formularen nedenfor.

Bliv kontaktet af Magnus Truelsen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Din lokale håndværker i Odense og på resten af Fyn

Vores tømrerfirma har base i Odense, hvorfra vi betjener hele Fyn og Trekantsområdet. Vi har især mange faste kunder i Odense by, men kører også dagligt på resten af øen.
Vi kommer naturligvis gerne forbi din adresse, også selvom du bor længere væk, hvis du har en spændende opgave.

Nybyggeri, tilbygning og renovering

Hos os finder du mange håndværksmæssige kompetencer samlet under ét tag. Vi kan både fungere som hovedentreprenør eller påtage os specifikke tømreropgaver i samarbejde med andre entreprenører. Ingen kunde er for stor eller for lille. Men når projektet er under en vis størrelse, løser vi opgaven for en timebaseret pris. Kontakt os og hør nærmere.

Hvis der er tale om et nyt byggeri, kan vi varetage hele byggeriet fra fundament til tagryg, eller vi kan koble os på i byggeprocessen, hvor der er brug for os. Tilbygninger og renovering er et af vore specialer, og vi formår altid at holde den eksisterende byggestil med mindre andet ønskes.

Vi udfører alt tømrerarbejde

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Vores fagfolk kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Konstruktion af nyt tag
  • Renovering af det gamle tag
  • Tilbygninger
  • Konstruktion af vinduer og døre
  • Reparation af vinduer og døre
  • Specialopgaver

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Tømrerfirma med stabile og grundige fagfolk

Hos os er det en selvfølge, at man overholder alle aftaler og leverer et tilfredsstillende stykke tømrerarbejde. Mens arbejdet står på, tager vi stort hensyn til vore kunder og forsøger derfor altid at holde støj- og støvgenerne på et absolut minimum.

Ligeledes er det almindelig skik hos os, at tømreren er grundig under hele processen og derfor også rydder ordentligt op efter sig.

For et færdigt og perfekt resultat - vælg Magnus Truelsen & Buch. Din lokale tømrer i Odense.

Tømrerfirma Odense og på Fyn