Jeg forstår

Alt i tømrerarbejde

Tømrerfirma med stabile og grundige fagfolk

Hos os er det en selvfølge, at man overholder alle aftaler og leverer et tilfredsstillende stykke tømrerarbejde. Mens arbejdet står på, tager vi stort hensyn til vore kunder og forsøger derfor altid at holde støj- og støvgenerne på et absolut minimum.

Vores fagfolk kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Konstruktion af nyt tag
  • Renovering af det gamle tag
  • Tilbygninger
  • Konstruktion af vinduer og døre
  • Reparation af vinduer og døre
  • Specialopgaver

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Din lokale håndværker

Vores tømrerfirma har base i Odense, hvorfra vi betjener hele Fyn. Vi har især mange faste kunder i Odense by, men kører også dagligt på resten af øen.
Vi kommer naturligvis gerne forbi din adresse, også selvom du bor længere væk, hvis du har en spændende opgave.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Nybyggeri, tilbygning og renovering

Hos os finder du mange håndværksmæssige kompetencer samlet under ét tag. Vi kan både fungere som hovedentreprenør eller påtage os specifikke tømreropgaver i samarbejde med andre entreprenører. Ingen kunde er for stor eller for lille. Men når projektet er under en vis størrelse, løser vi opgaven for en timebaseret pris. Kontakt os og hør nærmere.

Hvis der er tale om et nyt byggeri, kan vi varetage hele byggeriet fra fundament til tagryg, eller vi kan koble os på i byggeprocessen, hvor der er brug for os. Tilbygninger og renovering er et af vore specialer, og vi formår altid at holde den eksisterende byggestil med mindre andet ønskes.

Vi udfører alt tømrerarbejde

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Ligeledes er det almindelig skik hos os, at tømreren er grundig under hele processen og derfor også rydder ordentligt op efter sig.

For et færdigt og perfekt resultat - vælg Magnus Truelsen & Buch. Din lokale tømrer i Odense.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.