Gulv

Sæt en fagmand på gulvet

Vores dygtige tømrere har stor erfaring med alle typer af trægulve. Vi står klar med fagligt velfunderet rådgivning, så du kender alle dine muligheder. Der kan både være praktiske og kosmetiske overvejelser, og vi foretager en grundig gennemgang, inden vi påbegynder projektet.

Bliv kontaktet af Magnus Truelsen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få et gulv, der holder

Den altoverskyggende fordel ved at vælge et firma som Magnus Truelsen & Buch, er at alle håndværksmæssige principper overholdes – både de skrevne og de uskrevne. Vi har årelang erfaring med gulve, og du kan derfor være sikker på at dit gulv ikke begynder at knirke, ganske kort tid efter det er blevet lagt. Du skal naturligvis heller ikke bekymre dig om, hvorvidt gulvet nu forbliver plant. Der er tænkt på alle detaljer, når vi engagerer os i et gulvprojekt.

For erhverv og private

Vi har lagt gulve i mange private hjem, samt i adskillige kontorbygninger og kommunale institutioner. Vi har en særlig ekspertise i løsningen af større entrepriser og kan således uden problemer indtræde i rollen som koordinator for den slags projekter.

Find den rigtige løsning

Der er mange forskellige typer gulve på markedet, og det kan være vanskeligt at overskue dem alle. Skal der eksempelvis installeres gulvvarme i samme ombæring? Eller skal gulvet kunne tåle en ekstraordinær kraftig slitage? Vi kan fortælle jer, hvilke hensyn, der skal tages i forbindelse med valget af et nyt gulv.
Kontakt os på tlf. 66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt tag.

Gulv sidekick