Jeg forstår

Energihåndværker

Magnus Truelsen & Buch har specialiseret sig i energi- og miljøvenlige løsninger og kan således varetage hele processen - fra rådgivning til selve udførelsen.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Den rigtige forberedelse

Inden vi påbegynder projektet, gennemgår vi altid de forskellige løsningsmodeller. Som energihåndværkere har vi fokus på besparelsesmuligheder i hele din bolig, og inddrager gerne tværfaglige indspark fra andre fagområder.

Miljø og varmeregning

Du slår to fluer med ét smæk, når du anvender Magnus Truelsen & Buch. Der er som regel en klækkelig besparelse at hente på varmeregningen, og du gør samtidig din del i forhold til miljøet.

Kontakt os på tlf.66 18 11 63, så tager vi en uforpligtende samtale om energivenlige løsninger.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.