Jeg forstår

Isolering af lofter og ydervægge i Odense

Magnus Truelsen & Buch er autoriseret papiruldsisolatører. Vi har mange års erfaring med isolering af ydervægge og lofter. Vi isolerer med papiruld, hvilket er et 100 % genbrugsprodukt uden borsalte. Papirisolering har mange fordele i forhold til almindelige isoleringsmaterialer.

Hulmursisolering

Størstedelen af de danske hjem er bygget i årene 1900 til 1970, og i disse er der ingen isolering i hulmuren. Førhen, da oliepriserne var lave, var det ikke noget problem, men i dag koster det mange penge at varme uisolerede boliger op.

Nem isolering

Det er nemt at isolere en hulmur. Man fylder hulmuren med papiruld ved at løsne nogle mursten for derefter at indblæse isoleringsmaterialet. Det gør, at omkostningerne ved hulmursisolering bliver holdt nede, og investeringen kan være tilbagebetalt i løbet af få år.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Loftisolering

Loftisolering er nok det vigtigste sted at starte, når man skal efterisolere. Varme stiger opad, og uden et isoleret loft vil den forsvinde op og ud igennem taget. Så der er rigtig mange penge at spare ved at isolere sit loft.

Nemt at isolere lofter

Det er nemt at isolere et loft. Hvis loftet er ryddet, kan vi isolere loftet på en dag, og I vil slet ikke kunne se, at vi har været der.

Få et tilbud på isolering her

Kontakt Magnus Truelsen & Buch i dag og få et uforpligtende tilbud på loft- og hulmursisolering, så I kan begynde at spare penge på varmeregningen. Kontakt os på telefon 66 18 11 63.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.