Jeg forstår

Nye døre og vinduer i Odense og på Fyn

Hos Magnus Truelsen & Buch har vi specialiseret os i montering og renovering af vinduer og døre. Vi har derfor opbygget stor viden og erfaring med alle typer af vinduer og døre, det være sig de ældre, klassiske emner som de nyere.

Få vejledning om nye døre og vinduer Odense & Fyn

Hør mere om mulighederne med nye vinduer og døre på Fyn og i Trekantområdet. Giv os et kald på telefon 66 18 11 63, eller udfyld kontaktformularen herunder for mere information om nye døre og vinduer i Odense og på Fyn.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vinduer og døre i storentrepriser

Vi løser opgaver for såvel erhverv som for private, men vi er især stolte af vores store knowhow i forbindelse med større byggeopgaver. Større beboelsesejendomme, kontorbygninger m.v. er blandt vores spidskompetencer, og du vil således opleve en smidig arbejdsgang ved lignende projekter.

Stærke på prisen

Hos Magnus Truelsen & Buch går vi aldrig på kompromis med vores faglige stolthed, og som kunde vil du derfor altid opleve en ensartet og høj grad af kvalitet. Til gengæld vil du bemærke en markant bedre pris, når du bestiller din opgave inden for vinduer og døre hos os. De faglige evner og en effektiv arbejdsgang gør, at vi kan være rigtig skarpe på tilbudsgivningen, ikke mindst ved større opdrag.

Få et tilbud på nye vinduer og døre

Kontakt os på telefon 66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer og døre på Fyn.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.