Jeg forstår

Sæt en fagmand på gulvet

Vores dygtige tømrere har stor erfaring med alle typer af trægulve. Vi står klar med fagligt velfunderet rådgivning, så du kender alle dine muligheder. Der kan både være praktiske og kosmetiske overvejelser, og vi foretager en grundig gennemgang, inden vi påbegynder projektet.

Få et gulv, der holder

Den altoverskyggende fordel ved at vælge et firma som Magnus Truelsen & Buch, er at alle håndværksmæssige principper overholdes - både de skrevne og de uskrevne. Vi har årelang erfaring med gulve, og du kan derfor være sikker på at dit gulv ikke begynder at knirke, ganske kort tid efter det er blevet lagt. Du skal naturligvis heller ikke bekymre dig om, hvorvidt gulvet nu forbliver plant. Der er tænkt på alle detaljer, når vi engagerer os i et gulvprojekt.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

For erhverv og private

Vi har lagt gulve i mange private hjem, samt i adskillige kontorbygninger og kommunale institutioner. Vi har en særlig ekspertise i løsningen af større entrepriser og kan således uden problemer indtræde i rollen som koordinator for den slags projekter.

Find den rigtige løsning

Der er mange forskellige typer gulve på markedet, og det kan være vanskeligt at overskue dem alle. Skal der eksempelvis installeres gulvvarme i samme ombæring? Eller skal gulvet kunne tåle en ekstraordinær kraftig slitage? Vi kan fortælle jer, hvilke hensyn, der skal tages i forbindelse med valget af et nyt gulv.
Kontakt os på tlf.66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt tag.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.