Jeg forstår

Nyt tag Odense & Fyn

Er det tid til at udskifte taget? Vi tilbyder alt fra totalentrepriser til enkelte renoveringsopgaver.

Få lagt et nyt tag i Odense, på Fyn eller i Trekantområdet

Er det tid til at udskifte taget? Vi tilbyder alt fra totalentrepriser til enkelte renoveringsopgaver. Vores dygtige håndværkere kan med stor ekspertise løse alle typer af opgaver inden for tømrerfaget, fra udskiftning af et par enkelte tegl, til en helt ny tagkonstruktion. Vi bruger naturligvis udelukkende kvalitetsmaterialer, og du får altid en løsning, der 100 % i orden. Fagligt, æstetisk og prismæssigt.

Kontakt os og hør mere

Kontakt Magnus Truelsen & Buch i dag og hør mere om mulighederne og om nyt tag pris Odense & Fyn. Kontakt os på telefon 66 18 11 63, eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed.

Vi dækker Fyn og Trekantområdet

Vi har vores faste base i Odense på Fyn. Det gør os i stand til hurtigt at tage et kig på din ejendom og finde en løsning til et nyt tag - uanset om din adresse er i Svendborg eller i Kolding.

Fokus på kvalitet og godt håndværk

Vi ønsker at tilbyde mere end fordelagtige priser - vi ønsker at levere den bedste løsning. Det gør vi ved at udvælge nogle af markedets stærkeste materialer til konstruktionen af dit nye tag. Vores dygtige medarbejdere har både stor erfaring og omfattende knowhow, som de anvender til at give dig den bedst mulige løsning.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Et nyt tag giver ro i maven - få en fagmand på sagen

Det kan let give søvnløse nætter og et utal af bekymringer, hvis man er i tvivl om tilstanden af ens tag. Regner det ind? Kommer der fugtskader? Hvad med skimmelsvamp. Vi har en syns- og skønsmand i firmaet, der sikrer dig både solid, faglig rådgivning samt en håndværksmæssig korrekt opsætning af et tag.

Pris på et nyt tag Fyn & Odense

Kontakt os på telefon 66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud og pris på et nyt tag i Odense og på Fyn.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.