Jeg forstår

Isolering og efterisolering i Odense

Vi er specialister i isolering med papiruld. Papiruld er et alternativt isoleringsmateriale, der har mange fordele i forhold til almindelige isoleringsmaterialer.

Efterisolering kan spare jer for mange penge

Efterisolering af en bolig eller ejendom kan give en rigtig stor besparelse varmeregningen, uanset hvilken form for opvarmning I bruger.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Isoleringsattest

Efter at vi har isoleret jeres bolig eller ejendom, udfærdiger vi en isoleringsattest, som er jeres garantibevis for den udførte isolering. En efterisolering af en bygning vil hæve bygningens salgsværdi.

Isolering med papiruld

Få isoleret bolig eller ejendom med papirisolering. Fordele med isolering med papiruld:

  • Isolerer bedre end mineraluld
  • CE godkendt
  • Kan bruges uden dampspærre
  • Gode brandhæmmende egenskaber
  • Bedre lydisolering
  • Forhindrer kuldebroer
  • Bedre indeklima
  • Naturmateriale

Få et uforpligtende tilbud på isolering

Kontakt Magnus Truelsen & Buch og få et uforpligtende tilbud på isolering eller efterisolering af jeres bolig eller ejendom. Kontakt os på telefon 66 18 11 63.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.