Jeg forstår

Håndværkere af den gamle skole

Det helt centrale element hos Magnus Truelsen & Buch er det gode håndværk. Vi har en høj grad af faglig stolthed; alle vore medarbejdere respekterer og værner om de håndværksmæssige principper, hvad enten de skal opsætte en gipsvæg, eller renovere en facade. Godt håndværk holder simpelthen længere, giver mere tilfredse kunder - og når kunderne er glade, så er vi det også.

Mange erhvervskunder

Vi har over tiden udviklet os til at være de foretrukne håndværkere hos mange virksomheder og i et væld af kommunale institutioner. Dette kan tilskrives vores store stabilitet og kompromisløse arbejdsgang. Når det færdige resultat skal være perfekt hver gang, så skal man jo kunne regne med sin fagmand.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Stolte traditioner

Virksomhedens rødder går tilbage til 1956, hvor ’Magnus Truelsen tømrer og snedker ApS’ opstod som familieejet tømrer- og snedkerfirma, med eget værksted i Næsby. Firmaet blev siden overtaget og ændret til ’Magnus Truelsen A/S’, d. 1. april 2008 af den erfarne tømrermester Poul Sørensen.

Sidenhen blev ’Tømrermester Peter Buch A/S’ indlemmet i virksomheden (2010), mens tømrermester Carsten Hansen fra Veflinge blev en del af familien i 2011. Det er altså tre tømrermestre, der i dag tegner virksomheden ’Magnus Truelsen & Buch A/S’.

Alt under ét tag

Der er samlet rigtig mange erfarne kræfter i firmaet, og vi kan således løse alle typer af opgaver inden for byggeri og vedligeholdelse. Med omkring 20-25 ansatte har vi også hænderne til de større entrepriser. Derudover er vi også i besiddelse af eget maskin- og snedkerværksted, og har en syns- og skønsmand i medarbejderstaben.

Som kunde hos Magnus Truelsen & Buch nyder du godt af en solid virksomhedskultur og en perfektionistisk opgaveløsning. Vi har ikke Fyns billigste priser, men vi tilbyder den højeste kvalitet i arbejdet.

Ring til os på tlf. 66 18 11 63.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.