Jeg forstår

Tilbygning Odense, Fyn og Trekantområdet

Magnus Truelsen & Buch er eksperter i tilbygninger, vi har gennem årene udbygget mange huse og ejendomme med flotte og funktionelle tilbygninger. Vi arbejder både som del- eller hovedentreprenør, når det kommer til tilbygninger. Vi har lavet tilbygning i Odense, på Fyn og i Trekantområdet.

Hør mere om mulighederne med tilbygninger

Ring til os på telefon 66 18 11 63, eller udfyld kontaktformularen herunder og hør mere om mulighederne med tilbygninge i Odense og på Fyn.

Overvejelser ved tilbygninger

Der er flere ting, man skal overveje, når man bygger til:

  • Pris i forhold til at købe nyt
  • Arkitektoniske overvejelser
  • Indretning af tilbygningen
  • Placeringen af tilbygningen
  • Økonomi og budget
  • Materialevalg
  • m.m.
Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Alt under et tag

Når I vælger os til at bygge jeres tilbygning, så har vi alle kompetencerne internt i huset. Vi har mange erfarne kræfter i firmaet, og med vores kompetente medarbejdere er vi klar til at løse selv store entrepriseopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning i Odense, på Fyn eller i Trekantområdet

Kontakt Magnus Truelsen & Buch og få en snak om jeres ønsker og drømme til en tilbygning. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, vi kommer også gerne ud og giver en konkret vurdering og et tilbud på jeres projekt. Kontakt os på 66 18 11 63eller udfyld formularen her på siden.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.