Jeg forstår

Papirisolering - en god beslutning

Vi har specialiseret os i papirisolering, der er en unik isoleringsform, som adskiller sig markant fra de konkurrerende muligheder på markedet. Når du vælger at få isoleret din bolig med papir, så sparer du på varmeregningen, samtidig med at klimaet tilgodeses. Der er med andre ord rigtigt gode argumenter for at overveje papirisolering.

En gevinst for naturen og for din pengepung

Når papirisolering fremstilles, udledes der op til 70 % mindre CO2, i forhold til traditionelle isoleringsmaterialer. Du sparer op til 6000 kr. på den årlige varmeregning, hvis du får hulmursisoleret og loftsisoleret med papir. De mange fordele ved papirisolering inkluderer:

  • Papiret isolerer op til 25 % bedre end mineraluld
  • Kan anvendes uden dampspærre
  • Modvirker fugtindtrængning
  • Materialet er brandhæmmende
  • Papirisolering er 35 % mere lydisolerende
  • Modvirker kuldebroer
  • Kan komposteres efter brug
  • Indeholder ingen bor salte
  • Giver behageligt indeklima
Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.