Jeg forstår

Stor erfaring med større entrepriser

Hos Magnus Truelsen & Buch har vi årelang erfaring med varetagelsen af større entrepriser for erhvervskunder og kommunale institutioner. Dette betyder at en opgaveløsning foregår smidigt og effektivt, når det er os, der holder dirigentstokken.

Alt inden for byggeri og vedligeholdelse

Vi har blandt andet renoveret vinduer på hele Odense slot og er derudover tilknyttet som håndværksvirksomhed ved flere kommunale institutioner i Odense kommune, samt hos Fyns Almennyttige Boligselskaber.
Vi varetager alle opgaver inden for nybyggeri og bygningsrenovering, som eksempelvis tagdækninger, vinduesudskiftninger og indvendigt arbejde. Vi kan stå for entreprisen selv, eller koordinere med andre faggrupper.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Håndværksvirksomhed med solidt fundament

Der ligger en lang og stolt tradition i historien for Magnus Truelsen & Buch, der kommer til udtryk i det arbejde, som samtlige medarbejdere dagligt udfører. Vi er kompromisløse i opgaveløsningen, og går til hvert projekt med stort engagement og kravet om perfektion.

Giv os en chance, så skal vi vise dig, hvorfor vi er den foretrukne håndværksvirksomhed hos mange erhvervskunder og kommunale institutioner.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.