Offentligt Udbud

Stor erfaring med større entrepriser

Hos Magnus Truelsen & Buch har vi årelang erfaring med varetagelsen af større entrepriser for erhvervskunder og kommunale institutioner. Dette betyder at en opgaveløsning foregår smidigt og effektivt, når det er os, der holder dirigentstokken.

Bliv kontaktet af Magnus Truelsen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Alt inden for byggeri og vedligeholdelse

Vi har blandt andet renoveret vinduer på hele Odense slot og er derudover tilknyttet som håndværksvirksomhed ved flere kommunale institutioner i Odense kommune, samt hos Fyns Almennyttige Boligselskaber.
Vi varetager alle opgaver inden for nybyggeri og bygningsrenovering, som eksempelvis tagdækninger, vinduesudskiftninger og indvendigt arbejde. Vi kan stå for entreprisen selv, eller koordinere med andre faggrupper.

Håndværksvirksomhed med solidt fundament

Der ligger en lang og stolt tradition i historien for Magnus Truelsen & Buch, der kommer til udtryk i det arbejde, som samtlige medarbejdere dagligt udfører. Vi er kompromisløse i opgaveløsningen, og går til hvert projekt med stort engagement og kravet om perfektion.

Giv os en chance, så skal vi vise dig, hvorfor vi er den foretrukne håndværksvirksomhed hos mange erhvervskunder og kommunale institutioner.

Offentligt Udbud sidekick