Effektiv tagrenovering

Vi er særligt dygtige til tagrenoveringer af alle typer af tage - fra de ældre teglstenstage, til nyere eternittage. Ring til os på 66 18 11 63, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed.

Fordele ved at vælge os til tagrenovering

  • Mange års erfaring med tagrenovering
  • Alt arbejde udføres i højeste kvalitet
  • Uddannede medarbejdere
  • Stolte håndværkstraditioner
  • Løser opgaver for både private og erhverv

En prisbesparende løsning

Det er ofte bedre (og altid billigere) at forebygge, frem for at skulle investere i en dyr udskiftning af hele taget. Mange skader og utætheder kan undgås, hvis der på et tidligt tidspunkt foretages en fagligt velfunderet tagrenovering.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst enten dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Få et tagtjek inden I renoverer

Vi kommer gerne forbi adressen og tjekker sundhedstilstanden på dit tag. Det kan være vanskeligt for lægmand at vurdere, om hele taget skal udskiftes eller om det er tilstrækkeligt med en tagrenovering. Magnus Truelsen & Buch giver dig en faglig diagnose af tagets tilstand, så du har det optimale grundlag for at træffe en veloplyst beslutning. Vi har en syns- og skønsmand i medarbejderstaben, så du er garanteret den bedste rådgivning.

Få et tilbud på tagrenovering her

Har du brug for et nyt tag i Odense? Kontakt os på telefon 66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud på renovering af dit tag.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her 66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele Fyn

Vi udfører tømrer-, snedker- og isoleringsopgaver overalt på Fyn og øerne.