Jeg forstår

Alle typer snedkeropgaver løses

Hos Magnus Truelsen & Buch har vi stor erfaring med at løse alle opgaver inden for snedkerfaget. Vi er meget lydhøre over for dine ønsker og laver en detaljeret gennemgang af projektet, inden vi går i gang. På den måde er du garanteret et ideelt resultat. Mindre tilrettelser laves naturligvis på stedet, og vi forlader ikke projektet, før du er 100 % tilfreds.

Vi laver bl.a. følgende snedkeropgaver:

  • Indbyggede reoler
  • Radiatorskjulere
  • Køkkenmontage
  • Indbyggede garderober
  • Specialreoler
  • Specialtilrettede døre

Kort sagt, så laver vi alt inden for montagearbejde i boliger.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Snedkere af den gamle skole

Vi har stor respekt for principperne i det ældgamle snedkerfag, der er fra en tid, hvor alt træarbejde blev lavet i hånden. Hvor tømrerarbejdet lidt groft kan sammenlignes med bygningsmaleren, så er snedkeren mere som kunstmaleren - raffineret, detaljeorienteret og fagligt perfektionistisk.

Vi laver også specialopgaver

Det hænder at lige præcis dén garderobe eller reol, som kunne passe ind i et bestemt hjørne, ikke findes som standardvare i møbelhusene. Det kan også være, at du har forelsket dig i ideen om, at få en kombineret vindueskarm/bænk under det store vinduesparti i stuen. I begge tilfælde kan vi hjælpe med en skræddersyet løsning.

Kontakt os på tlf. 66 18 11 63, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.