Jeg forstår

Renovering af hus, køkken m.m. i Odense

Magnus Truelsen & Buch tilbyder totalrenovering af køkkener, huse m.m. i Odense. Vi har mange års erfaring med diverse renoveringsopgaver. Vores uddannede medarbejdere står klar til at hjælpe med jeres renoveringsopgave. Ring på 66 18 11 63, eller udfyld kontaktformularen herunder.

Fordele ved at bruge os til en renoveringsopgave:

  • Høj kvalitet
  • Gode priser
  • Uddannede fagfolk
  • Mange års erfaring
  • Stolte håndværkstraditioner
  • Eget maskin- og snedkerværksted
  • Perfektionistisk tilgang opgaverne
  • Mange glade kunder

Renovering af hus

Husrenovering udføres som del- eller hovedentreprise. Vi står gerne for hele entreprisen, hvis I skal have renoveret jeres hus. Det betyder, at vi står for dialogen med de andre involverede håndværkere. Så kan I trygt læne jer tilbage og lade os stå for hele renoveringsprocessen.

Vi har mange års erfaring med at renovere gamle huse i Odense. Der er mange ting, man skal holde øje med, når man renoverer en gammel bygning inde i byen, som f.eks. om huset er fredet, der kan være arkitektoniske overvejelser m.fl. Vi har erfaringen og ekspertisen til at renovere jeres hus.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Renovering af køkken

Få renoveret det gamle køkken i Odense. Vi har mange års erfaring med renovering af køkkener. En køkkenrenovering behøver ikke at koste mange hundrede tusinde kroner, en ny bordplade og nogle nye skabslåger gør rigtig meget. Ønsker I et tilbud på en køkkenrenovering, kommer vi gerne ud og giver et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på hus- og køkkenrenovering

Få et uforpligtende tilbud på en hus- eller køkkenrenovering på telefon 66 18 11 63.

Magnus Truelsen & Buch er en alsidig håndværksvirksomhed, der kan løse alt fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn. Som certificerede energihåndværkere leverer vi altid løsninger, der tager hensyn til både miljø og varmeregning.

Læs mere om os her66 18 11 63

Referencer

Vi oplevede et meget effektivt og professionelt forløb, både hvad angår rådgivning og selve udførelsen. Vi har nu papirisolering i kælder og hulmur, og man kan stort set ikke se, at de har været der.

Kate og Ole Hansen - Odense

Magnus Truelsen & Buch rettede op på dårligt udført tagarbejde fra et andet firma. Vi er utrolig glade for Poul og hans medarbejdere. De har også sat nye vinduer og døre i vores ejendomme, hvilket vi også har været rigtig godt tilfredse med.

Leif Jensen – Andelsforeningen Pilely

Vi har en meget speciel lejlighed i en bygning fra 1800-tallet, som Magnus Truelsen og Buch har renoveret for os. De har lagt nye gulve, udskiftet vinduer og meget mere. Alt sammen med respekt for stilen og alt sammen med et på alle måder tilfredsstillende resultat.

Babak - Odense

Vi dækker hele fyn

Vi udfører tømrer, snedker, og isoleringopgaver over alt på fyn og øerne.