Nyt Tag

Nyt tag

Få lagt et nyt tag i Odense, på Fyn eller i Trekantområdet

Er det tid til at udskifte taget? Vi tilbyder alt fra totalentrepriser til enkelte renoveringsopgaver. Vores dygtige håndværkere kan med stor ekspertise løse alle typer af opgaver inden for tømrerfaget, fra udskiftning af et par enkelte tegl, til en helt ny tagkonstruktion. Vi bruger naturligvis udelukkende kvalitetsmaterialer, og du får altid en løsning, der 100 % i orden. Fagligt, æstetisk og prismæssigt.

Kontakt os og hør mere

Kontakt Magnus Truelsen & Buch i dag og hør mere om mulighederne. Kontakt os på telefon 66 18 11 63, eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig ved førstkommende lejlighed.

Bliv kontaktet af Magnus Truelsen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Nyt Tag Pris Fyn

Vi dækker Fyn og Trekantområdet

Vi har vores faste base i Odense på Fyn. Det gør os i stand til hurtigt at tage et kig på din ejendom og finde en løsning til et nyt tag – uanset om din adresse er i Svendborg eller i Kolding.

Fokus på kvalitet og godt håndværk

Vi ønsker at tilbyde mere end fordelagtige priser – vi ønsker at levere den bedste løsning. Det gør vi ved at udvælge nogle af markedets stærkeste materialer til konstruktionen af dit nye tag. Vores dygtige medarbejdere har både stor erfaring og omfattende knowhow, som de anvender til at give dig den bedst mulige løsning.

Et nyt tag giver ro i maven – få en fagmand på sagen

Det kan let give søvnløse nætter og et utal af bekymringer, hvis man er i tvivl om tilstanden af ens tag. Regner det ind? Kommer der fugtskader? Hvad med skimmelsvamp. Vi har en syns- og skønsmand i firmaet, der sikrer dig både solid, faglig rådgivning samt en håndværksmæssig korrekt opsætning af et tag.

Pris på et nyt tag

Kontakt os på telefon 66 18 11 63, så giver vi et uforpligtende tilbud og pris på et nyt tag i Odense og på Fyn.

Nyt Tag sidekick